6 de febrero de 2016

COMUNICAT DE L'AMPA MARISTES RUBÍ (últims aconteixements)

Bon dia,

Com bé ja tots sabreu, ja sigui pels mitjans de comunicació, xarxes socials, whatsapp o boca-orella, ens ha caigut a sobre una trista notícia, el cas dels presumptes abusos sexuals a un menor d'edat per part d'un antic professor del centre Maristes Sants-Les Corts. Aquests casos, fins i tot quan no "ens toquen" per proximitat, són dels que gelen la sang i ens fan pensar que cap escola, centre educatiu, institució, entitat, o organització infantil, n'és lliure.

Això ens porta com a conseqüència directa una altra reflexió, inevitable, i és saber quins protocols es fan servir per prevenir-los, primer, l'actuació de després, quan es detecten, i els mitjans que es prenen per tal que no es tornin a produir.

Sobre aquest punt ja ens hem posat en contacte amb el Centre (que ens va trucar immediatament, tot s'ha de dir, i és d'agrair), i en els pròxims dies parlarem amb Direcció, per tal de resoldre aquests dubtes i tots els que els nostres associats ens vulguin transmetre.

Recordem, però, que aquests casos són excepcionals, que no és problema de tal o qual centre sinó de comportaments d'individus molt concrets que s'han d'aturar i remeiar.

Des de l'AMPA Maristes Rubí, volem transmetre a les famílies la tranquil·litat i la seguretat que aquests fets no han de pertorbar la nostra vida diària i que hem de continuar confiant en la professionalitat dels docents, també víctimes com nosaltres, ni que sigui indirectament. Volem deixar ben clar que sempre estarem al costat de les famílies i dels nens afectats i que estarem a sobre del Centre per col·laborar i exigir tot el que escaigui perquè això no es torni a produir.

Atentament


AMPA Maristes Rubí





No hay comentarios:

Publicar un comentario