19 de junio de 2014

Festa de la Família

Aquest passat dissabte, i gràcies a la pietat que va tenir de nosaltres el temps, vam poder celebrar la nostra Festa de la Família.

La veritat és que tot va sortir molt bé: bon temps (tret d'algunes gotetes que ens van deixar amb l'ai al cor), atraccions, tallers, nens corrent amunt i avall... i després el sopar, amb més de 500 persones (gràcies a tots!! Aquesta festa és vostra!!), animacions musicals per grans i petits, futbol al poliesportiu pels menys musicals, cafè, coca, cava, rifes... i, el millor, una molt bona estona en família.

Com sempre, agraïm les mans, el temps i la dedicació de les mares i pares que han fet possible aquesta festa, ideant-la, demanant, pressupostos, comprant el menjar, sol·licitant permisos i infraestructures, ajudant al muntatge de les taules i cadires, preparant el sopar, fent gaudir a molts nens als tallers... Són hores i hores de molta feina i per això volem fer una menció especial a la Sonia, a la Yolanda i a la Rosa: heu estat l'ànima i l'energia d'aquesta diada.

Gràcies a les famílies, totes, que van passar durant la tarda i a les que es van quedar al sopar, heu estat un exemple de convivència, de generositat (ajudant tots a recollir) i de saber passar-s'ho bé.

Fins a l'any que ve, que hi serem més i estarà millor encara!!!
Fotos Festa

Si teniu fotos que podeu compartir amb nosaltres de la diada, si us plau, feu-nos-les arribar. En necessitem de moltes i bones per l'Anuari. Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario